YÜZME HAVUZU VE GENÇLİK MERKEZİ - NŞanlıurfa HaberNŞanlıurfa Haber YÜZME HAVUZU VE GENÇLİK MERKEZİ - NŞanlıurfa Haber

YÜZME HAVUZU VE GENÇLİK MERKEZİ

79FF1FD1 EC03 4AC6 8A4E DD4F2C6FCA82

Şanlıurfa’nın Halfeti ilçesinin Belediye Başkanı Şeref Albayrak, ilçeye kazandırılacak olan Yarım Olimpik Yüzme Havuzu ve Gençlik Merkezi yapımı için protokol imzalarının atıldığını açıkladı.

Bir süre önce Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu ile görüşen ve Halfeti’ye Yarı Olimpoik Yüzme Havuzu ve Gençlik Merkezi kazandırılacağının müjdesini veren Albayrak, Ankara’da Spor Toto Teşkilat Başkanı Bünyamin Bozgeyik ile görüşerek protokol imzaladığını bildirdi.

2E440195 51A6 46D6 BC78 43A739B4CF6D

Konuyla ilgili açıklama yapan Albayrak ‘Halfeti’mizin gelişimi ve dönüşümü için yoğun çaba sarf ediyoruz. Ankara’da ilçemiz için temaslarda bulunuyor, yeni yatırımlara imzalar atıyoruz. İlçemizdeki genç nüfusumuza ayrı bir önem veriyoruz. Gençlerimiz bizim geleceğimizdir. İlçemize Yarı Olimpik Havuz ve Gençlik Merkezimizi kazandırıyoruz. 7 milyon TL’lik bu yatırım için Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Mehmet Kasapoğlu’na teşekkür ediyorum. Gençlerimiz yazın sıcağında yarı olimpik yüzme havuzunda serinleyecek, burada başlatılacak kurslar ve etkinliklerle sportif aktiviteler gerçekleştirecekler. Gençlerimize güveniyorum. Buradan belki de yüzme şampiyonları çıkacak. Gençlik merkezimizde ise yine gençlerimiz için kurslar, okuma alanları gibi etkinlikler yer alacak. Buradan da çeşitli alanlarda başarılı öğrenciler yetiştirecek.’’ dedi.

Şanlıurfa

11°C

Durum: patchy rain nearby