DOLAR 38,3057 -0.05%
EURO 43,6610 0.39%
ALTIN 4.095,95-0,06
BITCOIN 3546455-0,58%
Şanlıurfa
20°

PARÇALI AZ BULUTLU

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

deneme bonusu veren siteler editorbet giriş editorbet giriş

CEYLANPINAR’DA BAĞIMLILIKLA MÜCADELE

CEYLANPINAR’DA BAĞIMLILIKLA MÜCADELE

ABONE OL
23 Ekim 2023 19:58
Urfa Haberleri CEYLANPINAR’DA BAĞIMLILIKLA MÜCADELE
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Şanlıurfa İl Müftülüğü tarafından Ceylanpınar İlçesinde din görevlilerine bağımlılıkla mücadele semineri verildi. Müftülük konferans salonunda verilen seminere yoğun ilgi gösterildi.

Seminere İl Müftüsü Ramazan Tolan, İl Milli Eğitim Müdürlüğü Araştırma ve Geliştirme (ARGE) üyesi Muharrem Çelik ile din görevlileri katılım sağladı.

 

Seminerde konuşan İl Müftüsü Ramazan Tolan, bağımlılığın hem bedene hem de topluma zarar verdiğini belirterek, ‘’Başta din görevlilerin bu konuda üzerine düşeni fazlasıyla yapması gerekiyor. Bağımlılığın psikolojik, tıbbi ve rehabilite gibi aşamaları var. Ülkemizi ve milletimizi tehdit eden bağımlılık sorununun kaldırılması için toplumsal olarak birlikte hareket etmemiz gerekiyor. Bunun için de çocuklarımızla ilgilenmemiz gerekiyor.’’ ifadelerini kullandı.

Milli Eğitim Müdürlüğü ARGE üyesi Muharrem Çelik ise, bağımlılık konusunda bilinçlenmek, bağımlı olmadan önce uyarı ve tedbirin çok önemli olduğunu vurgulayarak, tedaviye muhtaç kişilerin nasıl ve nerede tedavilerini sürdürmeleri gerektiğini anlattı.

Yaklaşık iki saat süren seminer, daha sonra soru ve cevap şeklinde ilerledi.

En az 10 karakter gerekli