İBADETHANELERDE BAYRAM HAZIRLIĞI - NŞanlıurfa HaberNŞanlıurfa Haber İBADETHANELERDE BAYRAM HAZIRLIĞI - NŞanlıurfa Haber

İBADETHANELERDE BAYRAM HAZIRLIĞI

AD2ECC53 BE9C 4DE2 9146 7AB175589936

Haliliye Belediyesi, Kurban Bayramı öncesi ilçede bulunan ibadethaneleri halı yıkama ve gülsuyu temizlik çalışmalarıyla bayrama hazır hale getiriyor.

Haliliye Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatlarıyla ilçe genelindeki ibadethaneleri Kurban Bayramına hazırlıyor.

Bayram öncesi ilçede bulunan cami ve mescitlerin halılarını yerinde temizleyen ekipler, gül suyu ile temizlik çalışmalarını devam ettiriyor. Cami halılarını yerinde temizleyen ekipler, çalışmaları kırsal ve merkez ayrımı yapmadan sürdürüyor.

46FD200E AAE8 4991 AC9D D2F4DBA9015A

Camilerin yanı sıra taziye evlerinde de temizlik çalışmalarını devam ettiren görevli personeller, belirlenen adresleri Kurban Bayramına hazırlıyor.

Öte yandan, vatandaşların ise temizlik taleplerini 4442263 numaralı Haliliye Belediyesi İletişim Merkezi aracılığıyla aktarabilecekleri belirtildi.

❄️

Şanlıurfa

0°C

Durum: Hafif Karlı