DOLAR 28,9558 0.06%
EURO 31,8435 0.13%
ALTIN
BITCOIN 10933241,51%
Şanlıurfa

PARÇALI AZ BULUTLU

06:26

İMSAK'A KALAN SÜRE

ŞANLIURFASPOR 11 NİSAN’DA ÇALIŞTI

ŞANLIURFASPOR 11 NİSAN’DA ÇALIŞTI

ABONE OL
21 Eylül 2023 22:03
Urfa Haberleri ŞANLIURFASPOR 11 NİSAN’DA ÇALIŞTI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Sezonun 6. haftasında kendi evinde Kocaelispor’u konuk edecek Astor Enerji Şanlıurfaspor, günün antrenmanını 11 Nisan Stadyumu’nda gerçekleştirdi.

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Astor Enerji Şanlıurfaspor’da Kocaeilespor maçı hazırlıkları sürüyor. Hafta başından bu yana kendi tesislerinde çalışmalarına devam eden sarı yeşilli ekip, bugün de 11 Nisan Stadyumu’ndaydı.

Akşam saatlerinde gerçekleştirilen antrenman ilk olarak ısınma ve 5’e 2 top kapma çalışması ile başladı. Ardından taktik ağırlıklı antrenmanına devam eden takımda Teknik Direktör Zafer Turan ve yardımcıları tüm futbolcularla birebir ilgilendi. Yaklaşık iki saat süren antrenmanın ardından takım kulüp tesislerine geçti. Sarı yeşilli ekibin karşılaşması ise Pazar günü saat 19.00’da oynanacak.

En az 10 karakter gerekli