Şehitler İçin Taziye Çadırı Kuruldu - NŞanlıurfa HaberNŞanlıurfa Haber Şehitler İçin Taziye Çadırı Kuruldu - NŞanlıurfa Haber

Şehitler İçin Taziye Çadırı Kuruldu

F8C57B26 0CA6 48E9 9864 10AA9B8B163E

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin, Maşuk TOKİ yolu üzerinde şehit polisler için kurulan taziye çadırını ziyaret ederek, şehitlerin yakınları ve meslektaşlarına başsağlığı diledi.

9 Mart 2022 günü takibe aldıkları şüpheli şahsın ateş açması sonucu şehit düşen Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Şube Müdürlüğünde görevli Komiser Yardımcısı Abdullah Yasir Binici ve Polis Memuru Cemal Bozkurt için kurulan taziye çadırını ziyaret eden Vali Erin, şehitler için dua etti.

74B61468 A63F 4823 ABE5 F58AF86A2724

Şehitlerin yakınları ve meslektaşlarına başsağlığı dileyen Vali Erin, daha sonra Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü’nü ziyaret etti. İl Emniyet Müdürü Selçuk Doğuş ve şubede görevli polislere tekrar başsağlığı dileyen Vali Erin, İki genç polisin şehit düşmesinden duyduğu üzüntüyü dile getirdi. Polislerle bir süre sohbet etti.

☀️

Şanlıurfa

25°C

Durum: Güneşli