Regaip Kandili ikramı - NŞanlıurfa HaberNŞanlıurfa Haber Regaip Kandili ikramı - NŞanlıurfa Haber

Regaip Kandili ikramı

IMG 20251225 WA0121

Siverek Belediyesi, Regaip Kandili dolayısıyla ilçe genelindeki camilerde vatandaşlara gül suyu ve lokum ikramında bulundu.

IMG 20251225 WA0120Kültür, Sanat ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri tarafından Regaip Kandili münasebetiyle Ulu Cami, Sulu Cami ve Abdulkadir Geylani Camisi’nde gerçekleştirilen program kapsamında, kandil namazı çıkışında cami cemaatine ikramlar yapıldı.

IMG 20251225 WA0119Belediye görevlileri, vatandaşların kandilini tebrik ederek bu mübarek gecenin manevi atmosferini birlikte paylaştı.

Kültür, Sanat ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Regaip Kandili vesilesiyle Siverek Belediyesi olarak bu mübarek gecenin manevi iklimini hemşerilerimizle birlikte yaşamak istedik. Camilerimizde gerçekleştirdiğimiz ikramlarla vatandaşlarımızla bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu vesileyle tüm hemşerilerimizin Regaip Kandili’ni tebrik ediyor; kandilin ülkemize, milletimize ve tüm İslam âlemine huzur, sağlık ve barış getirmesini temenni ediyoruz.”

Siverek Belediye Başkanı Ali Murat Bucak da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Bu gece takvim yaprağından ibaret değil. Bir durma, bir düşünme, bir yeniden başlama gecesi. Regaip Kandili; İslam âleminin ortak duası, gönül coğrafyamızın sessiz çığlığıdır. Söylenemeyenlerin duaya dönüştüğü, unutulan değerlerin yeniden hatırlandığı bir eşik… Niyetimiz temizse yol açılır, gönül samimiyse dua karşılık bulur. Bu mübarek gecenin; kalbi yorgun olana güç, umudu az olana cesaret getirmesi dileğiyle. Regaip Kandilimiz hayra vesile olsun.” ifadelerini kullandı.

☀️

Şanlıurfa

8°C

Durum: Açık