Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, mahalle gezileri programları kapsamında Ertuğrul Gazi ve Süleymaniye mahallelerinde incelemelerde bulunarak, vatandaşların taleplerini dinledi.

Sabahın erken saatleri ile birlikte yürüttüğü mahalle gezisi programları ile hem ihtiyaçları yerinde belirleyen hem de esnaf ve vatandaşlar ile görüşen Başkan Mehmet Canpolat, bu kapsamda Ertuğrul Gazi Mahallesini ziyaret etti. Başkan Yardımcısı Mehmet Erol ve birim yetkililerinin eşlik ettiği ziyarette Başkan Canpolat’ı, Mahalle Muhtarı İbrahim Halil Haktankaçmaz ve vatandaşlar karşıladı. Mahallede incelemelerde bulunarak, esnaf ve vatandaşlar ile sohbet eden Başkan Canpolat, vatandaşların talep ve şikayetlerinin çözüme kavuşturulması için talimatlar verdi.

Başkan Mehmet Canpolat, temaslarının ardından beraberindekiler ile Süleymaniye Mahallesine geçti. Burada Mahalle Muhtarı Salih Dağ ve mahalle sakinleri ile görüşen Başkan Canpolat, ziyaretine ilişkin yaptığı açıklamada, “Mahallemizin sokaklarını, caddelerini beraber gezdik. Mahalle içerisindeki sokaklardaki eksiklikler ilgili olarak Haliliyemize bağlı ekipler çalışmalarını sürdürmektedir. Ben muhtarımıza ve tüm mahalle halkımıza şükranlarımı sunuyorum” diye konuştu.