ANNESİ ÖLEN BEBEK KURTARILDI - NŞanlıurfa HaberNŞanlıurfa Haber ANNESİ ÖLEN BEBEK KURTARILDI - NŞanlıurfa Haber

ANNESİ ÖLEN BEBEK KURTARILDI

97122EA4 1581 45BE 90C0 CE3AFFBC64E6

Bozkurt’da sel anında annesinin yüksek bir yere bıraktığı 2 yaşındaki bebek AFAD ekipleri tarafından kurtarılırken anne ise selde hayatını kaybetti.

25 Kişinin hayatını kaybettiği Kastamonu’nun Bozkurt ilçesinde yaşanan sel felaketinde acı haberler kadar sevindirici haberlerde gelmeye başladı.

Selin başladığı saatlerde kucağındaki çocuğunu yüksek bir yere bırakan anne sel sularında hayatını kaybettiği öğrenildi.

annesinin hayatını kaybettiği 2 yaşındaki bebek AFAD ekipleri tarafından kurtarıldı. Selde mahsur kalan bebek için yoğun bir mücadele başlatan ekipler, bebeği güvenli bölgeye götürdü.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, ekipler tarafından kurtarılan bebeğin tahliye çalışmasını yakından takip etti. Bir görevlinin kucağında olup bitenden habersiz olan bebeğin gülümsemesi kameralara yansıdı.

https://youtu.be/wNHJSAiLYNw

 

☀️

Şanlıurfa

0°C

Durum: Açık