Gazze'den 7. Hasta Tahliyesi Gerçekleşti - NŞanlıurfa HaberNŞanlıurfa Haber Gazze'den 7. Hasta Tahliyesi Gerçekleşti - NŞanlıurfa Haber

Gazze’den 7. Hasta Tahliyesi Gerçekleşti

Goruntu 12.01.2024 15.30 1024x607 scaled

İsrail’ini katliam yaptığı Gazze’den 7. hasta tahliyesi gerçekleşti. Gazzeli 85 hasta ve yaralı, 106 refakatçi ile Türkiye’ye getirildi.

Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca konu hakkında yaptığı açıklamada, “Gerçekleştirilen 7. tahliye ile Gazzeli 85 hasta ve yaralı, 106 refakatçi ülkemize getirildi. Hastaların tedavisi Ankara Bilkent Şehir Hastanesi, Ankara Etlik Şehir Hastanesi, Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi ve Yenimahalle Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yapılacak. Bu insani sorumluluğu milletimiz adına yerine getireceğiz. Bu mübarek gecede hastalarımıza acil şifalar diliyoruz. Sağlık sistemi çöken Gazze için gayretimiz devam edecek” dedi. (BSHA – Bilim ve Sağlık Haber Ajansı)

 

Şanlıurfa

8°C

Durum: Parçalı Bulutlu