Şanlıurfa’da şok uygulama - NŞanlıurfa HaberNŞanlıurfa Haber Şanlıurfa’da şok uygulama - NŞanlıurfa Haber

Şanlıurfa’da şok uygulama

2025 02 sanliurfada sok uygulama scaled

Polis tarafından düzenlenen “huzur-63 uygulaması” kapsamında 2 bin 501 kişi, 1164 araç ve 48 iş yeri kontrol edildi. Denetimlerde hacizli araç ele geçirildi.

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğü tarafından halkın huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla düzenlenen “huzur-63 uygulaması”
kapsamında Şanlıurfa İl Emniyet Müdürü Atilla Aksoy ve ilçe Kaymakamı Adem Balkanlıoğlu’nun da katılımıyla kapsamlı bir denetim gerçekleştirildi.

9 sabit nokta ve 3 umuma açık bölgede düzenlenen operasyona 35 ekip ve 200 personel katıldı. Yapılan denetimlerde 2 bin 501 kişi, 1164 araç, ve 48 umuma açık iş yeri kontrol edildi.

Denetimlerde 20 araca cezai işlem uygulanıp, 1 hacizli araç trafikten men edildi. Ayrıca, 1 adet tabanca ele geçirildi.

Emniyetten yapılan açıklamada “Mevcut olan huzur ve güven
ortamının devam ettirilmesi için bu aziz kentte 7/24 azim ve kararlılıkla
çalışmalarımız devam edecektir” dedi.

 

 


Şanlıurfa

11°C

Durum: Yer Yer Hafif Çiseleme