Sosyal Medya Hesabı Ele Geçirildi, Turan Adına Dolandırıcılık Girişimi - NŞanlıurfa HaberNŞanlıurfa Haber Sosyal Medya Hesabı Ele Geçirildi, Turan Adına Dolandırıcılık Girişimi - NŞanlıurfa Haber

Sosyal Medya Hesabı Ele Geçirildi, Turan Adına Dolandırıcılık Girişimi

IMG 20251217 WA0072

Abdulbaki Turan’a ait sosyal medya hesabının izinsiz şekilde ele geçirildiği bildirildi. Hesabı ele geçiren kişi veya kişilerin, yapay zekâ kullanılarak düzenlenmiş fotoğraflar paylaştığı ve bu içerikler üzerinden para talep ettiği belirtildi.

Yapılan tespitlere göre söz konusu kişiler tarafından 100 bin TL ile 150 bin TL arasında para istendi. Abdulbaki Turan’ın konuyla ilgili resmî suç duyurusunda bulunduğu, olayın adli mercilerce soruşturulduğu öğrenildi.

Paylaşılan fotoğraf ve videoların tamamının yapay zekâ ile üretilmiş veya manipüle edilmiş olduğu belirtilirken, bu içeriklere itibar edilmemesi, herhangi bir ödeme yapılmaması ve şüpheli hesapların bildirilmesi çağrısında bulunuldu.

Hava durumu bilgileri alınamadı. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.