TATİL'DE SPOR KURSLARI - NŞanlıurfa HaberNŞanlıurfa Haber TATİL'DE SPOR KURSLARI - NŞanlıurfa Haber

TATİL’DE SPOR KURSLARI

60dd73482efa8

Karaköprü Belediyesi çadır spor merkezinde açtığı basketbol ve tekvando kurslarıyla çocukların yaz tatilinde hem spor yapmalarını hem de boş zamanlarını değerlendirmelerini sağlıyor

Karaköprü Belediyesi sosyal belediyecilik faaliyetleri kapsamında çocuklar için açtığı spor kurslarıyla çocukların boş vakitlerini sporla değerlendirmelerini sağlıyor. Karaköprü Belediyesi’nin Çankaya Mahallesinde bulunan çadır spor merkezinde çocuklara yönelik açılan basketbol ve tekvando kursları yaz aylarında da devam ediyor.

Çocukların yaz tatillerini sporla değerlendirmeleri için yaz aylarında devam edecek olan kurslarda çocuklar hem yaptıkları sporun temel eğitimini öğreniyor hem de boş vakitlerini eğlenceli bir aktiviteyle dolduruyor.

☀️

Şanlıurfa

8°C

Durum: Açık