Tıraş olmaya gittiği kuaförde öldürüldü - NŞanlıurfa HaberNŞanlıurfa Haber Tıraş olmaya gittiği kuaförde öldürüldü - NŞanlıurfa Haber

Tıraş olmaya gittiği kuaförde öldürüldü

20250119aw373610 0 scaled

Olay, Haliliye ilçesi Cengiz Topel Mahallesi’nde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, tıraş olmak için kuaföre giden Abdulkadir Doğan (38), kimliği henüz belirlenemeyen bir şahsın silahlı saldırısına uğradı. Saldırı sonrası adrese polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Olay yerine giden sağlık ekipleri, yaptıkları kontrolde şahsın hayatını kaybettiğini belirledi. Yapılan incelemenin ardından cenaze, Şanlıurfa Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Polis ekipleri, saldırıyı gerçekleştiren şahsın kimliğini belirlemek ve yakalamak için çalışma başlattı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Şinasi İnan

Hava durumu bilgileri alınamadı. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.