Bu haberin içeriğini değiştirmeden, bozmadan özgünleştir,
Haber usta bir gazeteci tarafından yazılmış gibi tarafsız bir dil ile yazılsın.
Haberin içeriği ile alakasız düzenleme olmasın. Alakasız bilgi yer almasın.
Haberin içinde bir kişi açıklama yapıyor ise o açıklamaya müdahale etmeden yayınlansın. Kişiler açıklama yapmamış ise açıklama – beyanat kısmı yer almasın.
Haberin içinde Bakanımız, Başkanımız gibi ifadeler var ise yine haberin içinden anlayarak bahsi edilen kişinin ismi yada ünvanı yazılsın.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye’miz bünyesinde alacağı olan firmaların ödemeleri; kamu kurum ve kuruluşlarının ödemeleri, rutin ödenmesi gereken maaş, SGK, resmi kurum ödemeleri yapıldıktan sonra hak ediş tarih ve oranlarına göre yapılacaktır
Bu ödemelerin dışında herhangi bir ödeme yapılma imkânı şu an bulunmamaktadır, Belediyemizden ödeme yaptıracağı iddiası ile aracı olan kişi ve kurumlara itibar edilmemesi gerekmektedir. Karşılaşılacak bu tür durumlarda hukuki sürecin başlatılması için belediyemizin ilgili birimlerine başvuruda bulunulması önem arz etmektedir.
Kamuoyuna saygı ile duyurulur.
