Eyyübiye Belediye Başkanlığına seçilen Mehmet Kuş, düzenlenen devir teslim töreniyle görevine başladı.Devir Teslim Törenine Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal Eyyübiye Belediye Başkanları Müdürler ve personeller katıldı.
Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, AK Parti Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğal, yeni seçilen belediye meclis üyeleri ve partililer ile birlikte Eyyübiye Belediyesinde devir teslim törenine katıldılar.

Devir teslim töreninde konuşan Mehmet Kuş;31 Mart yerel seçimleri geride bıraktık çok şükür Eyyübiye halkımız bizleri rekor bir oyla Belediye Başkanı olarak seçtiler bu saatten sonra Eyyübiyeli kardeşlerimize hizmet zamanı. Seçim atmasforinden bahsetmiştik Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül olmazsa olmaz demiştik çok şükür gerek Eyyübiyeli kardeşlerimiz gerekse Şanlıurfalı kardeşlerimiz çok büyük bir şekilde teveccüh gösterdiler kendilerinden Allah razı olsun. Bugüne kadar Eyyübiye Belediye Başkanlığı görevinde olan kardeşimize şükranlarımı iletiyorum hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum.