KARAKÖPRÜ NAR FESTİVALİ’NDE SEDAT ANAR SAHNE ALDI

KARAKÖPRÜ NAR FESTİVALİ’NDE SEDAT ANAR SAHNE ALDI

Şanlıurfalı sanatçı Sedat Anar, Karaköprü’de düzenlenen 2. Nar Festivali’nde santur dinletisi sundu. Festivalde çocuklara yönelik etkinlikler ve yarışmalar da yoğun ilgi gördü.

Karaköprü Belediyesi tarafından düzenlenen 2. Nar Festivali, kültür, sanat ve eğlence etkinlikleriyle devam ediyor. Festival kapsamında sahne alan Şanlıurfalı sanatçı Sedat Anar, santur performansıyla müzikseverlere unutulmaz bir akşam yaşattı.

Karaköprü Kaymakamlığı, GAP Bölge Kalkınma İdaresi Başkanlığı ve Karaköprü Belediyesi iş birliğiyle gerçekleştirilen festivalde sahne alan Anar, kendine özgü müziğiyle dinleyicilerden beğeni topladı.

Dünyanın farklı ülkelerinde ve uluslararası festivallerde konserler veren sanatçı, memleketi Şanlıurfa’da sahne almaktan mutluluk duyduğunu belirtti. Şanlıurfa’da bugüne kadar beş kez konser verdiğini ifade eden Anar, kendisine sahne imkânı sunan Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi’ye ve belediyeye teşekkür etti.

Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi de Sedat Anar’ın uluslararası alanda tanınan önemli bir Şanlıurfalı sanatçı olduğunu söyledi. Anar’ın Mezopotamya’nın kültürel zenginliğini müziğine yansıttığını belirten Çiftçi, sanatçıya teşekkür ederek başarılarının devamını diledi.

Festival kapsamında çocuklara yönelik etkinlikler ve yarışmalar da düzenlendi. Çeşitli aktivitelerle eğlenen çocuklara hediyeler verildi. Etkinliklere katılarak çocuklarla bir araya gelen Başkan Çiftçi, festivalin toplumun tüm kesimlerini buluşturan bir organizasyon olduğunu ifade etti.

Karaköprü 2. Nar Festivali’nin 8 Aralık’a kadar çeşitli etkinliklerle devam edeceği bildirildi.