Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) seçimlerinde İş İnsanı Mustafa Zahit, kendi meslek grubunda rakiplerini geride bırakarak yeniden meclis üyeliğine seçildi. Üst üste 3 dönem seçim başarısı elde eden Zahit, üyelerin güvenini bir kez daha kazandı.
Hafta sonu gerçekleştirilen Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası (ŞUTSO) seçimlerinde meslek grupları sandık başına giderek tercihlerini yaptı. Kendi meslek grubunda üyelerin büyük bölümünün desteğini alan İş İnsanı Mustafa Zahit, rakiplerini geride bırakarak seçimlerden başarıyla çıktı.
ŞUTSO bünyesinde kendi meslek grubunda üst üste 3 dönem seçim başarısı elde eden Zahit, bu sonuçla birlikte üyelerin kendisine duyduğu güveni bir kez daha tazelemiş oldu.
Seçim sonuçlarının ardından açıklamada bulunan Mustafa Zahit, kendisine destek veren tüm üyelere teşekkür ederek şu ifadeleri kullandı:
“Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyeliği seçimlerinde şahsıma gösterdiğiniz güven ve destekten dolayı gönülden teşekkür ederim. Bu görevi layıkıyla yerine getirmek dileğiyle, saygı ve selamlarımı sunarım.”
Mustafa Zahit’in üst üste 3 dönem kendi meslek grubunda elde ettiği seçim başarısı, ŞUTSO seçimlerinin dikkat çeken sonuçları arasında yer aldı.
