DOLAR 32,4672 0.1%
EURO 34,7732 -0.14%
ALTIN 2.424,39-0,42
BITCOIN 20525661,51%
Şanlıurfa
22°

KAPALI

13:06

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

ŞIRINGALI ÇİKOLATALARA….(video)

ABONE OL
17 Aralık 2019 16:31
Urfa Haberleri ŞIRINGALI ÇİKOLATALARA….(video)
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Okul kantinleri ve çevrelerindeki işletmelerde denetim yapan Zabıta ekipleri tarihi geçmiş ürünlere ve şırınga çikolatalara el koyarak imha etti.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Zabıta ekipleri okul çevrelerindeki bakkal tarzı küçük işletmelerde denetimlerini sıklaştırdı. Denetimlerde şırınga çikolatalar ile birlikte çok sayıda zararlı ürüne el koydu.

Merkez Eyyübiye, Haliliye ve Karaköprü ilçelerinde gerçekleştirilen operasyonlarda Zabıta ekipleri çikolata, gofret, bisküvi ve cips benzeri ürünler tek tek incelendi.

Zabıta ekipleri, kantinlerde ve marketlerde Türkiye Standartlar Enstitüsü (TSE) onayı olmayan, son kullanma tarihleri geçmiş ve çalıştırma ruhsatı olmayan işyerlerini denetleyerek; personellerin genel hijyen durumu ve kullanılan gıdaların muhafaza koşullarına uygunluğunu kontrol etti.

Denetimlerde el konulan tarihi geçmiş gıda ürünleri imha edilmek üzere ekip amirliğine götürülürken, genel mevzuata uymayan iş yerlerine yönelik yasal işlem başlatıldı.

Okul kantini ve çevrelerindeki işletmelerin denetimlerini sıklaştıran Zabıta ekipleri, . Ailelere çağrıda bulunan Zabıta ekipleri, çocuklarının ürün alırken son kullanma tarihlerine bakması, zararlı ürünlerin neler olduğu konusunda çocukların bilgilendirmesi gerektiği çağrısında bulundu

En az 10 karakter gerekli