DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BITCOIN 22302521,29%
Şanlıurfa
34°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

  • NŞanlıurfa Haber
  • Genel
  • Suruç belediyesi bayram öncesi Vali ERİN ‘ın katılımıyla çocukları sevindirdi

Suruç belediyesi bayram öncesi Vali ERİN ‘ın katılımıyla çocukları sevindirdi

ABONE OL
10 Haziran 2018 23:11
Urfa Haberleri Suruç belediyesi bayram öncesi Vali ERİN ‘ın katılımıyla çocukları sevindirdi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Suruç belediyesi sosyal sorumluluk projesi kapsamında 350 yardıma muhtaç ailelerin çocuklarına  Şanlıurfa Valisi Abdullah ERİN , Suruç kaymakamı ve belediye başkan vekili tarık açıkgöz ve çok sayıda davetlinin katılımıyla gıyım yardımı gerçekleştirdi.

 

Suruç ilce gençlik spor müdürlüğünün spor salonunda gerçeklesen törende VALİ Erin ve kaymakam açıkgöz alkışlarla karşılandı.

 

Çocuklarla yakından ilgilen aileleriyle sohbet eden vali ERİNE vatandaşlar sevgi gösterilerinde bulundu.

 

Suruç kaymakamı ve belediye başkan vekili tarık açıkgöz ” Suruç belediyesi olarak sosyal belediyecilik anlayışından yola çıkarak yardıma muhtaç ailelere desteklerimizi sürdürüyoruz. Bugünde 350 çocuğumuzu ramazan bayramı öncesinde bayramlıklarını vererek mutlu ettiğimize onların o küçük güzel yüreklerine dokunduğumuz düşünüyorum.bızlerı bu güzel günde yalnız bırakmayan sayın Valimiz Abdullah ERİN beye teşekkür edıyorum ” dedi.

 

Çocuklar ve aileleri kendilerini unutmayan belediye başkan vekili Tarık Açıkgöz’e teşekkür ettiler.

 

Düzenlenen programa vali erının yanı sıra kaymakam ve belediye başkan vekili tarık açıkgöz  emniyet müdürü Veysel tıpıoglu , ıl jandarma alay kıdemli albay Nuri Öztürk Belediye başkanı  yardımcısı Mehmet han Özdemir, fıkret fidan ve Şanlıurfa şehit aileleri dernek başkanı Mehmet yavuz çok sayıda davetli katıldı

En az 10 karakter gerekli