• SERVİS 3
  • Footer 2

AFRİN GAZİSİNE ZİYARET

ABONE OL
7 Åžubat 2018 14:54
Urfa Haberleri AFRİN GAZİSİNE ZİYARET
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Zeytin Dalı Harekatı’nda yaralanan Åžanlıurfalı ÜsteÄŸmen İsmail Tokmak’a tedavi gördüğü Mehmet Akif İnan EÄŸitim ve AraÅŸtırma Hastanesinde geçmiÅŸ olsun ziyaretleri devam ediyor .

Zeytin Dalı Harekatı’nda yaralanan ÜsteÄŸmen İsmail Tokmak’ı tedavi gördüğü Mehmet Akif İnan EÄŸitim ve AraÅŸtırma Hastanesinde geçmiÅŸ olsun ziyaretleri devam ediyor .

Åžanlıurfa BüyükÅŸehir Belediye BaÅŸkanı Nihat Çiftçi, Zeytin Dalı Harekatı’nda yaralan ÜsteÄŸmen İsmail Tokmak’ı tedavi gördüğü Mehmet Akif İnan EÄŸitim ve AraÅŸtırma Hastanesinde ziyaret etti.

Afrin gazisi Tokmak’ı tedavi gördüğü hastanede ziyaret eden BaÅŸkan Nihat Çiftçi, Gazi ve ailesi  ile sohbet ederek her zaman onların emirlerinde olduklarını belirtti.

Çiftiçi’nin ardından Haliliye Belediye BaÅŸkanı Fevzi Demirkol, ‘da Zeytin Dalı Harekatında yaralanan, ÜsteÄŸmen İsmail Tokmak’ı tedavi gördüğü hastanede ziyaret ederek durumu hakkında bilgi aldı

En az 10 karakter gerekli
ankara escort | ankara escort