Åžanlıurfa’da bir grup bedensel engelli, Zeytin Dalı operasyonuna desteklerini belirtmek için gönüllü askerlik baÅŸvurusunda bulundu.
Åžanlıurfa’da bir grup engelli, gönüllü askerlik baÅŸvurusunda bulunmak için askerlik ÅŸubesine geldi. Gönüllü askerlik için dilekçe yazan ve askerlik ÅŸubesine teslim eden engelli vatandaÅŸlar, bu ÅŸekilde Zeytin Dalı operasyonuna desteklerini dile getirerek, oradaki Mehmetçik’lere dua etti.
Eyyübiye Bedensel Engelliler Derneği üyeleri, operasyona destek verdiklerini ve gönüllü olarak bu operasyona katılmak istediklerini belirterek, dilekçelerini askerlik şubesine teslim etti.
BaÅŸvuruyla ilgili konuÅŸan Dernek BaÅŸkanı İmam KaradaÅŸ, “bizler bedensel engelli olabiliriz ama gönlümüz hep MehmetçiÄŸimizle beraber. Ne kadar engelli olursak olalım, her zaman devletimiz ve milletimiz için savaÅŸmaya hazırız. Bu nedenle dilekçe yazarak, gönüllü askerlik yapmak istediÄŸimizi askerlik ÅŸubemize bildirdik. Bugün çağırsalar hemen gideriz” diye konuÅŸtu.
Engellilerin dilekçelerini alan askeri yetkililer de dernek üyelerine teşekkür ederek, her türlü ihtiyaçları karşısında yanında olduklarını belirtti.