CumhurbaÅŸkanı Recep Tayyip ErdoÄŸan ve eÅŸi Emine ErdoÄŸan’ın baÅŸlatmış olduÄŸu ” Okumanın Yaşı Yoktur” projesi kapsamında okuma ve yazma bilmeyenleri okur yazar yapmak amacıyla sürdürülen çalışmalar devam ediyor.
Başlatılan okuma yazma seferberliğine büyük destek veren Hilvan Belediyesi, İlçe Milli Eğitim ve Halk Eğitim Müdürlükleri ile devam ettirdiği koordineli çalışmaya son günde de devam etti. Hilvan Belediyesi Kadın Bilgilendirme Kültür Merkezi çalışanları kırsal mahallelerde alan taraması yaparak okur yazar olmayanları okullara davet etti.
Konuyla ilgili yazılı açıklama yapan Belediye BaÅŸkanı Aslan Ali Bayık, eÄŸitime her türlü desteÄŸi saÄŸladıklarını ve bundan sonra da saÄŸlayacaklarını söyledi. Bayık “Söz konusu eÄŸitim ise bizim için en öncelikli hizmettir. Åžuan da mevcut eÄŸitimin her alanına desteklerimizi sürdürmekteyiz. Sayın CumhurbaÅŸkanımız Recep ErdoÄŸan’ın ve saygı deÄŸer eÅŸleri Emine ErdoÄŸan Hanımefendilerin himayelerinde baÅŸlatılan okuma yazma seferberliÄŸine de katkılarımızı artırarak desteklerimizi sürdüreceÄŸiz” dedi.