ŞANLIURFASPOR'DA HAZIRLIK SÜRÜYOR - NŞanlıurfa HaberNŞanlıurfa Haber ŞANLIURFASPOR'DA HAZIRLIK SÜRÜYOR - NŞanlıurfa Haber

ŞANLIURFASPOR’DA HAZIRLIK SÜRÜYOR

80C99F0F 1842 4535 8057 97D9DAAD58F9

Sezonun 21. haftasını Eskişehirspor galibiyeti ile kapatan sarı yeşilli ekip Şanlıurfaspor’da sıkı hazırlık dönemi sürüyor.

D5A8FE4E 2C4C 4244 A653 1B2C952CFBEB

Geçtiğimiz hafta Eskişehirspor’u 11 Nisan Stadyumu’nda 2-0’lık galibiyetle geçerek 3 puanın sahibi olan Şanlıurfaspor, çalışmalarına kaldığı yerden devam ediyor. Yarın oynanması beklenen ancak elverişsiz hava koşulları kaynaklı ulaşımda yaşanan aksaklıklar nedeniyle ileri bir tarihe ertelenen Karacabey Belediyespor maçının iptal edilmesinin ardından şehir dışına çıkmayan Şanlıurfaspor, bugün kulüp tesislerinde antrenmanlarını sürdürdü. Teknik Direktör Serdar Bozkurt yönetiminde yaklaşık iki saat süren antrenmanda futbolcular ilk olarak ısınma ve 5″e 2 top kapma ardından ise hedefli taktiksel oyun ve çift kale maç gerçekleştirdi. Kalecilerin de ayrı çalıştığı antrenmanda teknik heyet tüm futbolcularla yakından ilgilendi. Ekip yarın antrenmanlarına kaldığı yerden devam edecek.

946C6696 B0C7 4125 B4BE B31A94E2E8F6

☀️

Şanlıurfa

25°C

Durum: Güneşli