• SERVİS 3
  • Footer 2

Yolcu uçağın kanadını oturdu

ABONE OL
4 Ocak 2018 14:20
Urfa Haberleri Yolcu uçağın kanadını oturdu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İrlandalı havayolu ÅŸirketi Ryanair’in, geçtiÄŸimiz gün gerçekleÅŸen uçuÅŸunda astım krizi geçiren bir yolcu, acil çıkış kapısından kanadın üstüne çıktı.

s

İspanya’nın Malaga kentinden Londra’ya gitmek üzere kalkışa hazırlanan İrlanda merkezli Ryanair adlı hava yolu ÅŸirketine ait uçakta ismi açıklanmayan bir yolcu, acil çıkış kapısını açarak kanadın üstünde yürümeye baÅŸladı.

ASTIM KRİZİ KANADA ÇIKARDI

Kalkış için son hazırlıkları yapan yolcu ve mürettebat şok yaşarken yolculardan biri onları telefonuyla kaydetti.

Uçağın kanadına oturan adam VİDEO

Daily Mail’in haberine göre; 50’li yaÅŸlarındaki yolcu, acil çıkış kapısından bir anda çıkarak uçağın kanadına çıkıp oturdu. Mürettebatın inmeye ikna etmekte zorlandığı adam, astım hastası olduÄŸunu ve nefes almakta zorlandığı için böyle bir ÅŸeye kalkıştığını söylediÄŸi kaydedildi.

GÖZALTINA ALINDI

Mürettebatın ikna çalışmaları sonuç vermeyince güvenlik güçlerince indirilen adam, İspanyol güvenlik güçleri tarafından gözaltına alındı.

En az 10 karakter gerekli
ankara escort | ankara escort